Nätverksträffen äger rum på Handelskammarens huvudkontor,
Parkgatan 49, Göteborg
BOKA DIN PLATS Ladda ner kalenderhändelse

Att styra och driva Sveriges största och mest framgångsrika företag

Det finns personer som skapar engagemang och stolthet omkring sig, en stolthet över de bolag som finns i vår region. Få har bidragit så mycket som industrimannen Leif Johansson.

Leif är mest känd som koncernchef och VD för AB Volvo under åren 1997-2011, Sveriges största bolag omsättningsmässigt. Innan dess hade Leif olika positioner i Electroluxkoncernen bl a som koncernchef och VD. Leif har under åren haft många styrelseuppdrag i tunga företag såsom Ericsson och SCA m.fl. Är sedan 2012 styrelseordförande i AstraZeneca.

Många talar om Leifs förmåga att få människor med sig. En varm och ödmjuk person som leder med tydlighet och driver människor och verksamhet framåt. Hur ser Leif själv på sitt ledarskap och vad ser han kommer vara allt viktigare i framtiden för att uppnå framgång?

Idag ägnar sig Leif åt förutom ordförandeskapet i Astra Zeneca, att investera utifrån det egna bolaget Aphrae där inriktning är högteknologiska bolag.

Möt Leif Johansson i Oss emellan den 26 november.

Denna nätverksträff är ett Oss emellan-event endast för dig som är med i något av av våra fyra olika nätverk Exec, Next&Now, Strategigrupper eller Young Professionals. 

Vad är ett Oss emellan?


Konceptet Oss emellan är en stor nätverksträff som samlar hela Handelskammarens nätverk. Ett tillfälle där Young Professionals, chef och vd knyter kontakt med varandra. Från scen inspireras du av ett spännande företag eller framgångsrik ledare.

Nätverksträffen äger rum på Handelskammarens huvudkontor

Var:
Parkgatan 49, Göteborg

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS


Jag är deltagare i: