Nätverksträffen sänds online och äger rum på vårt kontor i Göteborg,
Parkgatan 49, Online & Göteborg
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Så vände Wallenstam krisen till framgång

Som nybliven vd befann han sig mitt i en brinnande fastighetskris där aktierna rasade. Idag är Wallenstam ett av de mest tongivande fastighetsbolagen i landet. Möt Hans Wallenstam och ta del av hans syn på ledarskap i såväl goda som svåra tider

Hans Wallenstam tog över vd-rollen i familjeföretaget 1991 och fick företaget att överleva under de turbulenta krisåren. Idag är det värderat till 36 miljarder kronor.

Under Oss emellan berättar Hans Wallenstam om sin och bolagets resa. Vilka egenskaper behöver man lyfta fram i kris, och vilka frågor blir de viktigaste på bordet? Hur får man människor med sig för att möta förändringen?

För vem?

Denna nätverksträff är ett Oss emellan-event endast för dig som är med i något av av våra fyra olika nätverk ExecNext Insight, Strategigrupper eller Young Professionals. 

Vad är ett Oss emellan?


Konceptet Oss emellan är en stor nätverksträff som samlar hela Handelskammarens nätverk. Ett tillfälle där Young Professionals, chef och vd knyter kontakt med varandra. Från scen inspireras du av ett spännande företag eller framgångsrik ledare.

Nätverksträffen sänds online och äger rum på vårt kontor i Göteborg

Var:
Parkgatan 49, Online & Göteborg

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS


Jag deltar

Jag är deltagare i: