Nätverksträffen äger rum på Handelskammarens huvudkontor,
Parkgatan 49, Göteborg
BOKA DIN PLATS Ladda ner kalenderhändelse

Västsverige och världen möts - Charlotte Ljunggren en av eldsjälarna

Charlotte Ljunggren får Västsverige och övriga världen att mötas i sin roll som flygplatsdirektör för Landvetter flygplats.

Sedan Charlotte tillträdde som flygplatsdirektör 2012 har Landvetter vuxit med 40 procent och närmar sig sju miljoner resenärer om året.

Att säkra regionens behov av flygtillgänglighet och samtidigt bidra till Västsveriges tillväxt, är bland hennes kärnfrågor. Det rimmar mycket väl med den nya roll som Charlotte tillträdde i våras som styrelseordförande i Västsvenska Handelskammarens styrelse.

Vi får höra mer om hur utvecklingen ser ut för Landvetter flygplats framöver, det är oerhört mycket spännande som pågår och som kommer att ge stora möjligheter för alla västsvenskar i framtiden. Det finns stora planer som bidrar till att sätta Västsverige på kartan utanför Sverige. Här går det inte att missta sig på Charlottes entusiasm.

Ett lika stort engagemang och tilltro för människors potential och förmåga är märkbart. Som ledare är Charlotte fokuserad, tillgänglig och duktig på att ge framtidsbilden. Det märks tydligt när man ser henne bland anställda på flygplatsen att närheten till medarbetare är viktigt för henne. Vi får höra mer om Charlottes syn på dagens och framtidens ledarskap. Vad tror hon blir framtidens utmaningar framöver? Vad är det som är avgörande för att vi lyckas attrahera och behålla människor i vår region?

Välkommen att träffa Charlotte Ljunggren i ett nära samtal för dig som är deltagare i Handelskammarens Nätverk.

Denna nätverksträff är ett Oss emellan-event endast för dig som är med i något av av våra fyra olika nätverk Exec, Next&Now, Strategigrupper eller Young Professionals. 

Nätverksträffen äger rum på Handelskammarens huvudkontor

Var:
Parkgatan 49, Göteborg

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS