Nätverksträffen äger rum på Handelskammarens huvudkontor,
Parkgatan 49, Göteborg
BOKA DIN PLATS Ladda ner kalenderhändelse

Att leda som man eller kvinna

Caroline Farberger, vd ICA försäkring, har en viktig historia att berätta. Hon har inte bara en lång och spännande chefskarriär, utan också erfarenhet av att verka i näringslivet både som man och kvinna.

Hur har könskorrigeringen förändrat hennes yrkesliv? Bemöts hon annorlunda i ledarrollen? Vi tänker att det inte är så. I Sverige har vi ju kommit så långt i jämställdhetsfrågan, eller har vi verkligen det?

Med en dubbel examen från Chalmers och Handels, och sex år på McKinsey, fick Caroline Farberger sitt första chefsjobb inom försäkringsbranschen, där hon kommit att stanna i närmare 20 år. För tre år sedan blev hon vd för det relativt nystartade bolaget ICA Försäkring.

I detta Oss emellan får vi höra mer om Carolines tankar kring vem man är i näringslivet och vad som är viktigt för att lyckas.

Denna nätverksträff är ett Oss emellan-event endast för dig som är med i något av av våra fyra olika nätverk Exec, Next&Now, Strategigrupper eller Young Professionals. 

Vad är ett Oss emellan?


Konceptet Oss emellan är en stor nätverksträff som samlar hela Handelskammarens nätverk. Ett tillfälle där Young Professionals, chef och vd knyter kontakt med varandra. Från scen inspireras du av ett spännande företag eller framgångsrik ledare.

Nätverksträffen äger rum på Handelskammarens huvudkontor

Var:
Parkgatan 49, Göteborg

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS


Jag är deltagare i: