Nätverksträffen äger rum på Handelskammarens huvudkontor,
Parkgatan 49, Göteborg
BOKA DIN PLATS Ladda ner kalenderhändelse

Oss emellan Anna Borgström, vd NetClean

Anna Borgström är Director and Head of Netclean. Hon har sedan hon började på Netclean 2009 arbetat globalt tillsammans med företag, organisationer och regeringar för att bekämpa sexuella övergrepp på barn med hjälp av innovativa tekniska lösningar.

Anna har mer än 20 års erfarenhet av arbete inom Telco och IT-branschen, och har lång erfarenhet att leda stora, komplexa, internationella projekt tillsammans med såväl multinationella företag som statliga organisationer.

Anna har ett stort engagemang i att göra skillnad för barn genom att kombinera socialt ansvarstagande, etiskt hållbart företagande och teknik. 

NetClean är världsledande på tekniska lösningar för att stoppa spridningen av sexuellt övergreppsmaterial på barn. Multinationella företag, myndigheter och internetleverantörer över hela världen använder sig av vår teknik. Vi är experter på att detektera sexuellt övergreppsmaterial på barn och hur företag kan skydda sig mot brott. NetClean är en del av Safer Society Group. 

Denna nätverksträff är ett Oss emellan-event endast för dig som är med i något av av våra fyra olika nätverk Exec, Next&Now, Taktik-&StrategiGrupper eller Young Professionals.

Läs mer om våra nätverk

Nätverksträffen äger rum på Handelskammarens huvudkontor

Var:
Parkgatan 49, Göteborg

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS