Mötet äger rum på ,
Parkgatan 49, Göteborg
BOKA DIN PLATS Ladda ner kalenderhändelse

NÄTVERKSDAGEN 2018

Hos oss samlas chefer och ledare för att utbyta kunskaper och erfarenheter. På Nätverksdagen får du möjlighet till utveckling och inspiration utanför det egna företagets väggar. Har du råd att inte vara med?

Välkommen på Nätverksdagen 2018!

Som ledare har du förmodligen fullt upp. Du ska hänga med i en snabbförändering värld och samtidigt ha tid till reflektion för att nå dina egna och företagets mål. Som tur är finns Västsvenska Handelskammarens affärsnätverk. Här får du chansen att byta kunskap och erfarenheter med andra i samma sits.

På Nätverksdagen 18 oktober får du chansen att prova på våra nätverksträffar. Vi har nätverk för olika roller och befattningar, från unga till befattningsspecifika strategigrupper och Västsveriges största VD-nätverk. På Nätverksdagen guidar vi dig till det nätverk som bäst passar dina behov. Är du redan med i ett nätverk får du möjlighet att möta nya bekantskaper att byta idéer med. 

Vi vet att starka ledare ger starka företag och en ännu starkare och framgångsrikare region. Idag sker i stort sett alla affärer genom nätverk. Att vara delaktig i ett nätverk är en tidsbesparing eftersom du på ett effektivt sätt träffar relevanta kontakter i affärslivet. Bakom varje kontakt finns ett nytt nätverk vilket leder till nya leads, kortare beslutstider och lönsammare affärer. 

Förutom chanser att träffa andra i liknande position som din bjuder eftermiddagen på inspirerande föreläsningar och nya insikter. Frågan är; har du råd att inte vara med?

Vi ses!

 FÖR VEM? 

Detta event vänder sig  till dig som är chef/ledare/specialist och vill veta mer eller till dig som är med i något av våra fyra olika nätverk Exec, Next&Now, Strategigrupper och Young Professionals. Anmäl dig i formuläret nedan.

Mötet äger rum på

Var:
Parkgatan 49, Göteborg

Ja jag vill boka min plats.