Online
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Modernt styrelsearbete

Med ett aktivt styrelsearbete når styrelsen sin fulla potential och leder företagets väg mot framtiden. Men hur kommer man dit? Följ med på en utmanande och aktuell föreläsning med styrelseproffset Johanna Palmér.

Johanna Palmér är tidigare vd för Östsvenska Handelskammaren och medgrundare till 100-listan*. Hon är också styrelseproffs, investerare och rådgivare.

I det här seminariet berättar hon hur styrelsen kan arbeta strukturerat med omvärldsanalys, strategiutveckling och utvärdering av sin egen insats. Du får också veta varför det egentligen är så viktigt med jämställdhet i styrelserummet.

*100-listan är föregångare till Västsvenska Handelskammarens Styrelselistan. Båda arbetar vi för att uppnå förändring inom jämställdhet i styrelserummet.

PÅ SCEN
Johanna Palmér, VD Palmer Insights

Moderator: Johan Trouvé, VD Västsvenska Handelskammaren

ÖPPET FÖR ALLA

Detta seminarium är även öppet för dig som ännu inte är medlem hos oss. Som medlem får du bland annat ta del av hela vårt seminarieutbud och kan vara med och skapa bättre förutsättningar för näringslivet i Västsverige. Kontakta Ewa Andinsson så berättar hon mer. 

Frågor om seminariet

Kontakta vår kollega Christina Holden.

Var:
Online


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS