Vårt huvudkontor i Göteborg,
Parkgatan 49, Göteborg
Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Miljöprövningsdagen

Lär dig mer om Länsstyrelsens miljöprövningsprocesser och ställ dina frågor direkt till experterna.

Listan över verksamheter som kräver miljöprövning hos Länsstyrelsen är lång. Oavsett om det gäller miljardinvesteringar i ny elproduktion, omställning inom tillverkningsindustrin eller ändrade produktionsvolymer hos livsmedelsindustrin så krävs i regel en miljöprövning. Länsstyrelsens handläggningstider och arbetssätt får direkt påverkan på de berörda företagen och indirekt på hela regionen.

Under en förmiddag berättar Länsstyrelsen Västra Götaland om sin roll och hur de arbetar för att främja Västsverige och dess näringsliv. Vilka förväntningar ska företag ha på Länsstyrelsen vid miljöprövning och vilka konkreta tips kan de få redan idag? På plats finns flera experter från Länsstyrelsen så ta chansen att diskutera och ställa dina frågor.

PÅ SCEN

Sten Tolgfors, Landshövdning Västra Götaland
Johan Trouvé, vd Västsvenska Handelskammaren
Ulrika Samuelsson, Enhetschef Miljöprövning, Länsstyrelsen

PREL. PROGRAM

08:30 Frukost och nätverkande
09:00 Seminariet startar 
10:30-11:00 Kaffe
11:00 Seminarie
12:00 Slut 

SEMINARIET ÄR ÖPPET FÖR ALLA

Detta är ett samarrangemang mellan Västsvenska Handelskammaren och Länsstyrelsen Västra Götaland. Eventet är kostnadsfritt och öppet för alla företag i Västsverige.

FRÅGOR?

Kontakta Markus Ottemark.

Vid förkylningssymtom ber vi dig att stanna hemma och meddela oss det så snart du kan.

Vårt huvudkontor i Göteborg

Var:
Parkgatan 49, Göteborg

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS
Dina personuppgifter kommer att delas till tredje part och kommer endast att hanteras för att genomföra detta seminariet.  Läs mer om våra allmänna villkor och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.