Online
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Market Update Spanien

Spanien är den fjärde största ekonomin i EU. Tillsammans med Svensk-Spanska Handelskammaren utforskar vi marknadens affärspotential och återhämtning efter pandemin.

Med sina 47 miljoner invånare är Spanien en av Europas mest attraktiva marknader. Många utländska företag väljer Spanien som navet för sin affärsverksamhet i Sydeuropa samt som en inkörsport till Latinamerika. 

Spanien har under det senaste året drabbats hårt av COVID-19 pandemin och är ett av de länder som kommer att stöttas kraftigt finansiellt av EU för återhämtning. Spaniens nationella återhämtningsplan, ”Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia”, inbegriper en offensiv offentlig satsning inom bland annat grön omställning och digitalisering.

PÅ SCEN
Rebecka Svensson, Senior Business Consultant Spansk-Svenska Handelskammaren i Madrid
Jesper Öhrn, Chef Internationell Affärsutveckling, Västsvenska Handelskammaren
Företag med dotterbolag på den spanska marknaden.

ÖPPET FÖR ALLA

Detta seminarium är även öppet för dig som ännu inte är medlem hos oss. Som medlem får du bland annat ta del av hela vårt seminarieutbud och kan vara med och skapa bättre förutsättningar för näringslivet i Västsverige. Kontakta Jeanette Andreasson så berättar hon mer. 

Frågor om seminariet

Kontakta vår kollega Louise Stommendal.

Var:
Online


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS