Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Österlånggatan 40, Borås
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Flygplatsdirektören om Landvetter Airports expansiva framtid

Göteborg Landvetter Airport gör sig redo för framtidens resande och byggnationen är redan i gång – nya gater, en större ankomsthall, bättre bagagehantering, ny trafiklösning, hotell, logistikområde samt fler handels- och arbetsplatser.

Resultatet blir ökad kapacitet, smidigare resande, bättre kommunikationer och attraktiva mötesplatser. Antalet resenärer ökar varje år och om 15-20 år beräknas cirka 14 000 personer att arbeta på flygplatsen. Därför måste flygplatsen växa i takt med detta.

En  expansiv flygplats med många nationella och internationella avgångar till naven i Paris, Amsterdam och Warszawa är positivt för affärsklimatet i Boråsregionen. 

Kom och lyssna till flygplatsdirektör Charlotte Ljunggren som berättar om framtidens ”Airport City” samtidigt som vi bjuder på julmat och härligt mingel.

Detta event ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Cia Vakoufari för att komma och prova på som gäst.

Är du osäker på om ditt företag är medlem, använd dig av sökfunktionen nedan.

Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Österlånggatan 40, Borås

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS