Kursen äger rum på,
Parkgatan 49, Göteborg
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Kurs om att förebygga korruption

Bli en expert på antikorruption! Maximera lönsamhet och säkra din marknadsposition med etisk internationell handel.

Senaste rapporterna visar på en ökning av korruption både i Sverige och globalt. Risken är att korruption snedvrider konkurrensen och hämmar både handeln och den ekonomiska tillväxten. I en värld där korruption allt oftare pekas ut som en bromskloss för ekonomisk utveckling och rättvis konkurrens, står ditt företag inför ett avgörande vägval: fortsätt i gamla spår och riskera allt, eller led vägen mot en ljusare framtid med etik och integritet som dina främsta verktyg. Ligg steget före genom att implementera det du lär dig i denna kurs.

KURSEN RIKTAR SIG TILL

Ambitiösa företag som är redo att utforska nya horisonter i internationell handel, och som strävar efter att vara ledande inom sitt område genom att omfamna etik och transparens.

DU LÄR DIG

  • Att bygga en Etisk kultur: Hur du kan omvandla din organisationskultur till en bastion mot korruption, stärka ditt varumärkes rykte och locka till dig kunder och partners som värderar integritet. 
  • Riskförebyggande Strategier: Praktiska verktyg och metoder för
    hur man identifierar och förebygger korruptionsrisker. Etablera och implementera effektiva antikorruptionsprogram för en trygg och säker affärsverksamhet
  • Säkerställa partnerskapens integritet: Effektiva tillvägagångssätt för att säkerställa att dina samarbetspartners delar dina etiska värderingar, vilket skyddar din verksamhet från tredjepartsrisker och stärker din position på marknaden. 
Föreläsare

Magnus Lindberg, rådgivare inom Anti-korruption och Compliance, Edge Development AB 
Tommy Borglund, Biträdande professor i företagsekonomi vid Örebro universitet, samt Partner på Forever Sustainable 

BRA ATT VETA

Bokningen är bindande, men platsen kan överlåtas. Begränsat antal kursdeltagare.

Som anställd på ett medlemsföretag får du ett lägre kurspris. Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

Se alla aktuella kurser här

Frågor om kursen?

Kontakta kursansvarig Jenny Åkerwall.

Kursen äger rum på

Var:
Parkgatan 49, Göteborg

Ja, jag vill boka min plats


Jag vill delta:Läs mer om om våra allmänna villkor och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.