Kursen äger rum online & hos Västsvenska Handelskammaren,
Österlånggatan 40, Borås
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Kurs om hjärnsmart organisation

I de senaste rönen inom hjärnforskning återfinns fem nycklar som främjar personlig effektivitet och kollegialt samarbete.

Genom kurs om hjärnsmart organisation - High Five - skapar du de bästa förutsättningarna för en hjärnsmart organisation som gynnar varje medarbetare och sätter fart på kreativiteten.

I High Five gräver vi djupare inom hjärnforskningen för att hitta och använda rätt verktyg i vardagen. Vi riktar in oss på framtidens viktigaste förmågor som vässar varje medarbetare och organisation. Dessutom jobbar vi fram “Best Brain Ever” och koncentrerar oss på fem nyckelord för en lyckad och innehållsrik arbetsdag:

1. Kreativitet
2. Fokus
3. Tillit
4. Glöd
5. Mod

Bra att veta

Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas.  Antalet kursdeltagare är begränsat. Som anställd på ett medlemsföretag får du ett lägre kurspris. Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

Föreläsare 

Ulrika Ahlqvist, Hjärnberikad

Frågor om kursen?

Kontakta vår kollega Cia Vakoufari.

Kursen äger rum online & hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Österlånggatan 40, Borås


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Ja, jag vill boka min plats


Jag deltar