Kursen äger rum på Västsvenska Handelskammaren,
Parkgatan 49, Göteborg
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Kurs om Företagspolicy för generativ AI

Att implementera generativ AI i en organisation kan medföra utmaningar. Har ni de nyckelverktyg och insikter som behövs för att öka produktiviteten samtidigt som du skyddar och stärker din organisations rykte?

Tack vare generativ AI kan anställda öka sin produktivitet. Samtidigt utsätter användningen av AI organisationer för nya risker - juridiska, etiska, ryktesmässiga och till och med helt nya fysiska risker. Under en halvdag går vi tillsammans med experter igenom de ramverk, principer och metoder som är nödvändiga för att öka produktiviteten genom AI samtidigt som vi minimerar riskerna för organisationens rykte.

Områden som diskuteras under dagen:

  • Riskhantering
  • Instruktioner för AI applicering
  • Kris- och problemhantering
  • Effektiv innovation

SYFTE MED KURSEN

Lär dig hur generativ AI påverkar ditt företag och få praktiska råd, metoder och instruktioner gällande vad som bör ingå i en AI-policy för att integrera generativ AI på ett säkert och effektivt sätt i din organisation.

KURSEN RIKTAR SIG TILL

Dig som är ansvarig för företagets AI policy arbetar med företagets kommunikation, personalfrågor, it och etiska frågor. 

KURSUPPLÄGG

Kursen kommer vara i workshop-format. Teori varvas med praktiska övningar så att du snabbt kommer i gång med arbetet i din verksamhet. Efter kursen får du med dig vertkyg för att skriva en företagspolicy samt risker och fördelar som är bra att ha med sig till sin organisation. 

Föreläsare

Narva Communications

BRA ATT VETA

Bokningen är bindande, men platsen kan överlåtas. Begränsat antal kursdeltagare.

Som anställd på ett medlemsföretag får du ett lägre kurspris. Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM KURSEN? 

Vänligen kontakta kursansvarig Carolina Kämpe Nilsson.

Se alla aktuella kurser här

Kursen äger rum på Västsvenska Handelskammaren

Var:
Parkgatan 49, Göteborg

Ja, jag vill boka min plats
Läs mer om om våra allmänna villkor och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.