Kursen äger rum på,
Parkgatan 49, Göteborg
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Incoterms® 2010

Vet du vilka leveransvillkor som används i ditt företag och vad dessa egentligen innebär? Vikten av att använda rätt leveransvillkor är grundläggande för hur affärens resultat i slutändan kommer att bli. Denna utbildning hjälper dig att komma fram till det som passar just din affär.

Denna kurs hjälper dig att komma fram till det som passar just din affär. Bli den som styr och inte den som blir styrd, ta kontroll över era transporter. Kurs ger dig en grundlig genomgång av Incoterms. Vi jämför även med den tidigare versionen, Incoterms 2000, för att peka ut vad som har blivit förändrat i samband med att Incoterms® 2010 trädde i kraft den 1 januari 2011.

VI GER DIG KUNSKAP INOM
  1. En grundlig genomgång av Incoterms®. Vi jämför även med den tidigare versionen, Incoterms 2000, för att peka ut vad som har förändrats i samband med att Incoterms® 2010 trädde i kraft den 1 januari 2011.  
  2. Både för- och nackdelar med de olika leveransvillkoren samt hur de förhåller sig till både betalningsvillkor och försäkringsvillkor.
  3. Att du som deltagare efter utbildningen kan minimera risken för juridiska och ekonomiska missförstånd kopplat till leveransvillkoren exempelvis frågeställningar som; Vem ska beställa och betala för transporten? Vem står risken för varorna? Vem betalar försäkring av varorna under transporten?
  4. Att ge dig som deltagare möjlighet att se över när och varför ni använder de olika leveransvillkoren vilket leder till en mer utvecklad export- och importteknisk affär.

Föreläsare |
Peter Hellman, Västsvenska Handelskammaren

Visste du att som anställd på ett medlemsföretag får du ett lägre kurspris. Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av sökfunktionen nedan.

 

Kursen äger rum på

Var:
Parkgatan 49, Göteborg

Ja, jag vill boka min plats.