Västsvenska Handelskammaren,
Parkgatan 49, Göteborg & Online
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Korruption - ett hot mot våra företag och de globala målen

Enligt många experter inom hållbarhet kan vi inte uppnå de globala målen så länge korruption existerar. Hur kan vi, både som enskilda aktörer och tillsammans med andra bidra i antikorruptionsarbetet?

Välkomna till en introduktion i antikorruptionsarbete kopplat till de globala målen.

Vi  presenterar ett verktyg som International Chamber of Commerce (ICC)  tagit fram tillsammans med bland andra Institutet Mot Mutor (IMM) där ett av huvudsyftena är att diskutera korruptionens negativa inverkan på möjligheten att uppnå målen i FN:s Agenda 2030.

Verktyget är baserat på olika scenarion som presenteras och därefter diskuteras i grupper. Detta för att identifiera vilka lösningar och utmaningar som finns och som går att koppla till våra verksamheter.

PÅ SCEN

Hayaat Ibrahim, Tf. generalsekreterare för Institutet Mot Mutor (IMM), om hur antikorruption relaterar till de Globala målen.
Susanna Zeko, Vd & Generalsekreterare, ICC Sverige

Case från

Ulrika Danielsson, Chef Kommunikation och ägarfrågor, Andra AP-fonden
Daniel Taube, Head of Compliance, SKF
Fredrik Carlson, Regionutvecklare mänskliga rättigheter och folkhälsa, VGR

ARRANGERAS AV

Seminariet arrangeras av Västsvenska Handelskammaren och WIN WIN Gothenburg Sustainability Award i samarbete med ICC - Näringslivets Världsorganisation.

FRÅGOR OM MÖTET

Kontakta vår kollega Camilla Kinnear

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller dig uppdaterad om läget förändras. Läs mer: Inför ditt besök hos oss 

Västsvenska Handelskammaren

Var:
Parkgatan 49, Göteborg & Online


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS


Jag deltar