Trollhättan
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Varför händer allt så snabbt?

Julmingel med Jonas Hammarberg

Vi fördjupar oss i människans roll i den digitala transformationen tillsammans med Jonas Hammarberg, affärscoach, föreläsare och medförfattare till boken Apparnas planet

Vi kan vara eniga om att allt som kan utmanas kommer att utmanas, allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras och med det förändras förutsättningarna radikalt. Vad innebär det för verksamheten? Hur gör vi en framgångsrik digital transformation? Hur får vi organisationen att vilja vara med och hur hanterar vi motståndet?

Välkommen julmingel med Jonas Hammarberg, affärscoach, föreläsare och medförfattare till boken Apparnas planet – människans roll i en digital värld. Han har en unik förmåga att förklara digitaliseringens påverkan på organisation, kultur och ledarskap.

Under kvällen

  • Julmingel
  • Varför händer allt så snabbt? Jonas Hammarberg
  • Middag med goda smaker som hör julen till

Vi bestämmer plats längre fram beroende på rådande förutsättningar.

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Bjarne Pettersson för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Bjarne Pettersson.  

Var:
Trollhättan


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS