Mötet äger rum på Folkets Hus Kulturhuset,
Kungsgatan 25, Trollhättan

5 platser kvar

Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Julmingel med Johan Sköld

Välkommen till ett ovanligt julmingel. Vi tar ut riktningen mot 2021 i en crash course i strategisk affärsutveckling under pågående pandemi tillsammans med Johan Sköld, Head of Growth på Chalmers Ventures.

Eftersom vårt traditionsenliga vårmingel blev inställt pga pandemin utökar vi vårt julmingel från lunch till middag. 

Under kvällen

  • Coronasäkrat julmingel med social distansering

  • Crash course i strategisk affärsutveckling, Johan Sköld

  • Julinspirerad middag


Om Johan Sköld: Han är en av landets främsta experter inom ledarskap, faktabaserad affärsutveckling och försäljning. Han är serieentreprenör, företagsledare och investerare. Johan jobbar idag huvudsakligen som Head of Growth på Chalmers Ventures AB. Johan brinner för att hjälpa företag att skapa en stabil och lönsam tillväxt. I över 25 år har han kombinerat roller inom teknisk utveckling och försäljning i ledande befattningar och bedriver egen investeringsverksamhet med ett 30-tal onoterade innehav. Han är ledamot i och rådgivare till ett flertal styrelser, en omtyckt föreläsare vid bl.a. Chalmers, KTH, Sveriges Arkitekter och inte minst Handelshögskolan i Stockholm. Han har även skrivit en av Sveriges mest sålda böcker inom försäljning.

Varmt välkommen att kickstarta 2021 tillsammans med oss!

Detta event ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Bjarne Pettersson för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM eventet?

Kontakta vår kollega Louise Stommendal

Mötet äger rum på Folkets Hus Kulturhuset

Var:
Kungsgatan 25, Trollhättan


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS