Skövde
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Att leda i en ständigt föränderlig värld

Julmingel med Christer Olsson

Vad innebär kulturella och strukturella utmaningar i en allt mer digitaliserad värld för ledarskapet? Christer Olsson har stor erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap.

”Om vi människor hade lagt lika mycket energi på att acceptera varandras olikheter, som vi gör på att försöka göra olikheter till likheter, hade vi alla haft ett bättre liv” Det menar Christer Olsson som är föreläsare med stor erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap och utsedd till årets manliga talare 2019. Han är coach till några av Nordens mest erfarna ledare.

Välkommen till julmingel där vi kommer prata om vilka nya krav pandemin ställer på ledarskapet.

Under kvällen

  • Julmingel
  • Att leda i en ständigt föränderlig värld, Christer Olsson
  • Middag med goda smaker som hör julen till

Vi bestämmer plats beroende på rådande förutsättningar.

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Alexander Fornsjö för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Alexander Fornsjö.  

Var:
Skövde


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Ja jag vill boka min plats.