Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Varnhemsgatan 16A, Skövde
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Är jag mitt ansvar?

När ledarskapet handlar mera om att skapa förutsättningar för medarbetarna att prestera, blir frågan vart tog jag vägen? Tillsammans med Christer Olsson pratar vi om att leda i en ständigt föränderlig värld.

Välkommen till vårt traditionsenliga julmingel den 17 november. Tillsammans med Christer Olsson, i år framröstad till "Årets manliga talare", pratar vi om att leda i en ständigt föränderlig värld.

Därefter mäter vi våra kunskaper. Vinnare skall koras.

OBS!

Vi tar emot anmälningar men mötets format och plats kan komma att ändras beroende på Fokhälsomyndighetens rekommendationer som vi följer.

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Alexander Fornsjö för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Alexander Fornsjö.  

NOSHOW-avgift

Vi har ett begränsat antal platser och våra event är mycket populära, meddela oss därför i förväg om du får förhinder. Vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än starttiden för seminariet tar vi ut en avgift på 300 kronor ex moms.

Om du inte kan komma, meddela oss gärna.

Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Varnhemsgatan 16A, Skövde


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Ja jag vill boka min plats.