Här hittar du oss i Göteborg,
Parkgatan 49, Göteborg

FULLSATT

Ladda ner kalenderhändelse

Trendspaning i Väst

Näringsliv, entreprenörskap och nya spännande initiativ. Har du koll på vad som händer i Västsverige? Tillsammans med några av våra näringslivsprofiler spanar vi mot framtiden.

Vi har ett spirande näringsliv och en region i förändring. Allt går i rasande fart och det är inte alltid lätt att hänga med.

Välkommen till en fartfylld lunch där vi får koll på de senaste trenderna och utvecklingen.

PÅ SCEN

Carin Kindbom, vd och koncernchef Svenska Mässan
Maria Fuxborg, vice vd & marknadschef Lindholmen Science Park
Palle Stenberg, medgrundare Nudie Jeans

Moderator
Johan Trouvé, vd Västsvenska Handelskammaren

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Pernilla Sterner.

MÖTET ÄR FÖR NÄRVARANDE FULLSATT. Vi har en väntelista. Mejla pernilla.sterner@vastsvenskahandelskammaren.se så hör vi av oss om det blir lediga platser.

Här hittar du oss i Göteborg

Var:
Parkgatan 49, Göteborg


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy