Här hittar du oss i Göteborg,
Parkgatan 49, Göteborg

115 platser av 170 kvar

Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Så här bor vi i framtiden

Arkitekterna Gert Wingårdh och Emma Jonsteg visar exempel och samtalar med Handelskammarens Gunilla Grahn-Hinnfors om hållbara och flexibla bostäder för olika skeden i livet.

I bostadsbristens och ensamhetens spår ökar intresset för att bo ihop, bland både unga och äldre. Det mesta som byggs är dock tänkt för par eller en kärnfamilj.

Emma Jonsteg från Utopia Arkitekter tänker nytt och har ritat konceptet KomBo, ett modernt kollektivboende för en ny livsstil. Hon får sällskap på scenen av Gert Wingårdh som efter drygt 40 år i branschen vet mer än de flesta om svenska folkets husdrömmar.

PÅ SCEN

Emma Jonsteg, vd Utopia Arkitekter
Gert Wingårdh, Arkitekt SAR/MSA Wingårdh Arkitekter

Moderator
Gunilla Grahn-Hinnfors, ansvarig stadsutveckling Västsvenska Handelskammaren

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Pernilla Sterner.

Här hittar du oss i Göteborg

Var:
Parkgatan 49, Göteborg


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Så här bor vi i framtiden