Här hittar du oss i Göteborg,
Parkgatan 49, Göteborg

100 platser av 170 kvar

Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Pulsen på världsekonomin

Brexit, Trump, handelskrig och nya frihandelsavtal. Världsekonomin och handelspolitiken beter sig alltmer nyckfullt. Är en ny omvälvande världsordning på gång?

Ett eskalerande handelskrig mellan världens största ekonomier, USA och Kina, är sannolikt det största hotet mot världsekonomin. Men Brexit och ett på flera håll skakigt Europa är andra orosmoln på himlen. Samtidigt finns ljusglimtar i form av nya spännande frihandelsavtal, så som det mellan Japan och EU.

Världsekonomin ter sig alltmer oförutsägbar, vart är vi egentligen på väg? Och hur påverkar det vårt västsvenska näringsliv? Vi tar pulsen på världsekonomin med ett gäng som tänker på detta dagligen.

PÅ SCEN

Anna Stellinger, Generaldirektör Kommerskollegium
Anders Ekblad, Director Volvo Group Strategy
Maria Åsenius, Kanslichef hos EU-kommissionär Cecilia Malmström 

Moderatorer
Jesper Öhrn, chef internationell affärsutveckling Västsvenska Handelskammaren
Carolina Dackö, partner Mannheimer Swartling

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Pernilla Sterner.

Här hittar du oss i Göteborg

Var:
Parkgatan 49, Göteborg


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Pulsen på världsekonomin