Här hittar du oss i Göteborg,
Parkgatan 49, Göteborg

50 platser av 170 kvar

Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Morgondagens ledarskap

Dagens chefer och ledare står inför helt nya utmaningar. Hur leder man en verksamhet där innovation och förändring är en del av vardagen?

När omvärlden ständigt förändras går det inte längre att förlita sig på långsiktiga planer och prognoser. Som ledare behöver du ligga steget före, förstå det digitala landskapet och anamma nya verksamhets- och affärsmodeller.

Med Handelskammarens undersökning Ledarkollen har vi tagit reda på vilka utmaningar du som ledare i Västsverige står inför. Under det här seminariet berättar vi om en del av resultatet.

PÅ SCEN

Ann-Louise Lökholm Klasson, vd Sweco Sweden
Kenneth Qfvarnström, director of Transformation, Brainforest
Johan Petersson, department head Europe, Electronic Arts (EA)

Moderator
Anna Ternstrand, chef nätverk Västsvenska Handelskammaren

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Pernilla Sterner.

Här hittar du oss i Göteborg

Var:
Parkgatan 49, Göteborg


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

morgondagens ledarskap