Här finner du vårt kontor i Skaraborg,
Varnhemsgatan 16A, Skövde

54 platser av 55 kvar

Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Locka talanger som Spotify

Dagens unga ställer allt högre krav på sin arbetsgivare och konkurrensen om kompetensen ökar. Några som lyckas sticka ut i bruset är Spotify, en av våra mest attraktiva arbetsgivare.

Hur arbetar Spotify digitalt och globalt för att locka nya talanger? Vi träffar Johannes Sundlo, global HR businesspartner på Spotify. Johannes driver också det digitala nätverket HR Sverige och har lång erfarenhet att länka samman HR, sociala medier och digitala verktyg inom employer branding.  

Under seminariet får vi inspiration och verktyg kring hur vi kan ta nästa steg i vår egen organisation.

PÅ SCEN

Johannes Sundlo, global HR businesspartner Spotify

Moderator
Bjarne Pettersson, regionschef Skaraborg/Fyrbodal Västsvenska Handelskammaren

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Cecilia Weinholt.

Här finner du vårt kontor i Skaraborg

Var:
Varnhemsgatan 16A, Skövde


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Locka talanger som Spotify