Här finner du vårt kontor i Borås,
Österlånggatan 40, Borås

15 platser av 40 kvar

Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

För företag i världsklass

Träffa Agneta Olsson som uppmanar alla organisationer att stretcha tanken genom hopp, mod och beslutsamhet.

Agneta Olsson har arbetat i olika framgångsrika företagskulturer, däribland hos Santa Maria när de gick från 400 mkr till 4,2 miljarder och satte fredagsmyset på kartan. Genom forskning och egna erfarenheter har hon hittat nio framgångsnycklar till att bygga företag i världsklass.

Välkommen till ett seminarium där vi bland annat får veta hur vi skapar en vinnande företagskultur, vilka som är det växande företagets fallgropar och hur vi undviker dessa. 

PÅ SCEN

Agneta Olsson, Chair Management AB

Moderator
Ove Lillestöl, regionchef Boråsregionen Västsvenska Handelskammaren

UPPLÄGG

12:30 - 13:00 | Lunch

13:00 - 14:30 | Scenprogram

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Cia Vakoufari.

Här finner du vårt kontor i Borås

Var:
Österlånggatan 40, Borås


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

För företag i världsklass