Här hittar du oss i Göteborg,
Parkgatan 49, Göteborg

FULLSATT

Ladda ner kalenderhändelse

Från affärsman till munk

Det moderna arbetslivets krav på ständig tillgänglighet och leverans gör att gränserna mellan arbete och fritid suddas ut. Björn Natthiko Lindeblad valde en annan väg i livet.

Med människan i fokus möter vi Björn Natthiko Lindeblad och tar del av hans historia och tankarna bakom hans livsval. Han var en rekordung framgångsrik ekonom som valde att lämna karriären på det stora internationella bolaget för munklivet. Efter 16 år som buddhistmunk i både öst och väst, har Björn Natthiko perspektiv kring vad som verkligen är viktigt i livet.

PÅ SCEN

Björn Natthiko Lindeblad

Moderator
Anna Ternstrand, chef nätverk Västsvenska Handelskammaren

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Pernilla Sterner.

Här hittar du oss i Göteborg

Var:
Parkgatan 49, Göteborg


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy