Här finner du vårt kontor i Borås,
Österlånggatan 40, Borås

FULLSATT

Ladda ner kalenderhändelse

Att leda med (h)järnkoll

Ledarskapsforskaren Maria Tornberg berättar hur du kan använda kunskap om hjärnan för att skapa ett effektivt ledarskap och därmed öka dina medarbetares välmående och prestation.

Neuroledarskap är ett nytt och högaktuellt ämnesområde som bygger på modern hjärnforskning. Maria Tornberg har tjugo års erfarenhet av organisationsutveckling och ledarskap, är certifierad i Neuroledarskap och har forskat om högpresterande ledningsgrupper.

Ta del av hennes kunskap om hur hjärnans funktion, drivkrafter och behov påverkar vår förmåga till samarbete, kreativitet och produktivitet. 

PÅ SCEN

Maria Tornberg, ledarskapsforskare

Moderator
Ove Lillestöl, regionchef Boråsregionen Västsvenska Handelskammaren

UPPLÄGG

10:30 - 12:00 | Scenprogram

12:00 - 12:30 | Lunch

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Cia Vakoufari.

MÖTET ÄR FÖR NÄRVARANDE FULLSATT. Vi har en väntelista. Mejla borasregionen@vastsvenskahandelskammaren.se så hör vi av oss om det blir lediga platser.

Här finner du vårt kontor i Borås

Var:
Österlånggatan 40, Borås


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy