Här finner du vårt kontor i Skaraborg,
Varnhemsgatan 16A, Skövde

18 platser av 55 kvar

Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Att leda med (h)järnkoll

Dagens chefer och ledare står inför helt nya utmaningar. Ledarskapsforskaren Maria Tornberg berättar hur du kan använda kunskap om hjärnan för att skapa ett effektivt ledarskap och därmed öka dina medarbetares välmående och prestation.

Neuroledarskap är ett nytt och högaktuellt ämnesområde som bygger på modern hjärnforskning. Maria Tornberg har tjugo års erfarenhet av organisationsutveckling och ledarskap, är certifierad i Neuroledarskap och har forskat om högpresterande ledningsgrupper.

Ta del av hennes kunskap om hur hjärnans funktion, drivkrafter och behov påverkar vår förmåga till samarbete, kreativitet och produktivitet. 

PÅ SCEN

Maria Tornberg, ledarskapsforskare

Moderator
Bjarne Pettersson, regionschef Skaraborg/Fyrbodal Västsvenska Handelskammaren

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Cecilia Weinholt.

Här finner du vårt kontor i Skaraborg

Var:
Varnhemsgatan 16A, Skövde


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Att leda med (h)järnkoll