Seminariet sänds online & äger rum på vårt kontor i Göteborg,
Parkgatan 49, Online & Göteborg
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Extra Sverigestudie

Så har ett halvår med Corona påverkat våra värderingar

Förändrar krisen allt eller stärker den snarare redan pågående trender? Vi ger dig svar på vilka förändringar medarbetare och ledare ser behov av nu och framåt.

Den senaste Sverigestudien genomfördes i februari i år, när coronaviruset var på väg mellan Wuhan och Lombardiet. Det innebär att vi har en nästintill perfekt timad nollmätning för att kunna se hur corona påverkat våra värderingar. I höst har vi genomfört en extramätning. Sverigestudien ger därför en unik möjlighet att se om och hur pandemin har ändrat svenskarnas värderingar.

Läs mer: Sverigestudien.se

I tider när allt fler talar om behovet av omställning är det viktigare än någonsin att få en bild av vad som har förändras och vilka förändringar som kan komma att bestå. Hur påverkas kunder och medarbetare av ett halvårs hemarbete och social distansering? Hur ska svenska företag fortsätta vara relevanta som arbetsgivare och leverera produkter och tjänster som lever upp till de förändrade eller nya behov som kunderna har?

Dessutom presenterar Barrett Value Center en global studie som visar hur kultur och beteenden i organisationer har skiftat – före och under Corona – och vilka förändringar medarbetare och ledare ser behov av framåt.

På Scen

Tor Eneroth, Director of Cultural Transformation, Barret Values Centre
Sandra Zätterström, Managementkonsult, Vergenta
Stefan Kraft, Seniorkonsult, Gullers Grupp

Frågor om seminariet

Kontakta medlem@vastsvenskahandelskammaren.se

Seminariet sänds online & äger rum på vårt kontor i Göteborg

Var:
Parkgatan 49, Online & Göteborg

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS


Jag deltar