Evenemanget äger rum på vårt huvudkontor,
Parkgatan 49, Göteborg

20 platser av 120 kvar

Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Västsvenska Nätverksdagen

Ensam är inte stark

Dagens snabba förändringstakt ställer nya krav, både på ledare och medarbetare. På Västsvenska Nätverksdagen samlar vi chefer och ledare för att utbyta kunskaper och erfarenheter.

Dagen bjuder på utveckling och erfarenhetsutbyte utanför det egna företagets väggar. I år har vi bjudit in Jon Eklöf, Forskare inom AI och Psykologi. Med avstamp i neuropsykologi och evolutionsbiologi berättar Jon om hur företag, organisationer och individer idag tvingas att anpassa sig till nya samhällsförhållanden och ny teknik.

Missa inte denna omtumlande föreläsning - Jon är utmanande. Han kommer att tvinga dig att bli närvarande, att stanna upp och tänka till. 
Genom sin snabbhet och ocensurerade direkthet för han fram ett budskap om allas likhet och olikhet.

Efter föreläsningen följer gruppdiskussioner på temat ledarskapsutmaningar och hur vi anpassar oss till nya krav och förhållningssätt.

Vill du skapa förändring på ditt företag samt dela med dig av dina erfarenheter av förändringsledarskap och verksamhetsutveckling med andra chefer i ledande position? Anmäl dig till Västsvenska Nätverksdagen.

För vem?

Vd, ägare, chefer och ledare i näringslivet.

Anmälan öppnar 16 september.

Frågor?

Är du chef och ledare och vill diskutera ledarkapsutmaningar i våra strategigrupper och nätverk, kontakta Zandra Lövgren Skoglund.

Program Västsvenska Nätverksdagen 2019

  • Välkommen till Västsvenska Nätverksdagen 2019

   • Keynote speaker 

   • Gruppdiskussioner 

   • Resultat gruppdiskussion
   Visa mer Fill 1 Copy 2

Evenemanget äger rum på vårt huvudkontor

Var:
Parkgatan 49, Göteborg


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS


Gör ett val: