Nätverksträffen äger rum online,
Online
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Carl Bennet om industrins framtid

Lyssna på Carl Bennet - finans- och industrimannen med det stora samhällsengagemanget. Vad driver, intresserar och motiverar Carl idag och inför framtiden?

Industrilegendaren Carl Bennet är civilekonomen från Göteborgs Universitet som tidigt hade öga för industribolag. Kockums på 70-talet, Electrolux på 80-talet och därefter som storägare och vd i Getinge från 90-talet. Carl Bennet är idag huvudägare i Getinge, Elanders, Arjo och Lifco som omsätter 60 miljarder och har 29 000 anställda, vilket är enormt imponerande. Hans genuina intresse för företagande, människor och utveckling har lett till många intressanta styrelseuppdrag och hedersomnämnanden genom åren.

Möt Carl Bennet i ett ”nära” samtal i nästa Oss emellan som erbjuds som webinar. Vi tar reda på vad som är driver, intresserar och motiverar Carl idag och inför framtiden.

För vem?

Denna nätverksträff är ett Oss emellan-event endast för dig som är med i något av av våra fyra olika nätverk ExecNext Insight, Strategigrupper eller Young Professionals. 

Vad är ett Oss emellan?


Konceptet Oss emellan är en stor nätverksträff som samlar hela Handelskammarens nätverk. Ett tillfälle där Young Professionals, chef och vd knyter kontakt med varandra. Från scen inspireras du av ett spännande företag eller framgångsrik ledare.

Nätverksträffen äger rum online

Var:
Online

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS


Jag är deltagare i: