Här äger evenemanget rum,
Elite Park Avenue Hotell, Göteborg

200 platser kvar

BOKA DIN PLATS Ladda ner kalenderhändelse

Jorden runt på 5 timmar!

Internationella Handelsdagen uppdaterar dig kring de senaste handelstrenderna och den nya regeringens fortsatta exportstrategi. Kom på seminarier och och träffa experterna inom de mest intressanta marknaderna just nu.

Vill du effektivt förkovra dig i inspiration, kunskap och affärskontakter – Denna dagen har vi samlat vårt internationella nätverk för att du ska växa snabbare internationellt.

I dagens globala affärsvärld är internationalisering en hygienfaktor. Exporten är inte bara avgörande för ökad försäljning, utan också en nyckel till att tidigt förstå den konkurrens som snart står vid hemmamarknadens tröskel. 

BONUS: Missa inte Nätverksmöten branscher

Under eftermiddagen öppnar vi upp en mötesplats där du träffar nyckelkontakter från världens olika hörn och andra exportföretag med samma intresse som dig.

Dagens program

  • BONUSPROGRAM PÅBÖRJAR

   Denna del är en extra möjlighet för dig som vill nätverka och möta nyckelpersoner från världens alla hörn och branscher. Du kan välja mellan exportboost eller att nätverka med olika branschorganistaioner.

    

   Visa mer Fill 1 Copy 2
  • EXPORTBOOST

   FÅ HJÄLP ATT SNABBT VÄXLA UPP DINA INTERNATIONELLA AFFÄRER

   Boka på plats en 30 minuters EXPORTBOOST och träffa exportrådgivare som ger dig individuellt anpassad support och konkreta erbjudanden om allt från finansiering av din exportaffär till affärskontakter utomlands.

   Visa mer Fill 1 Copy 2
  • NÄTVERKSMÖTEN BRANSCHER

   Visa mer Fill 1 Copy 2
Arrangörer och deltagande exportrådgivare
Arrangörer-Internationella-Handelsdagen.jpg
Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part. Med tredje part menas övriga deltagare, talare och uställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt nya dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Här äger evenemanget rum

Var:
Elite Park Avenue Hotell, Göteborg

Internationella Handelsdagen 28 februari 2019


Gör ditt val för seminarieblock A

Gör ditt val för seminarieblock B