Mötet äger rum på Scandic Plaza & online,
Borås & online
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Digitalisera din verksamhet

I detta seminarium får du insikter, handfasta tips och exempel på hur en digitaliseringsprocess kan se ut i en traditionell bransch.

Digitalisering, Big data, digital transformation och AI är buzzwords som hörs i flera sammanhang men vad är det? Hur kan man applicera en digital transformation i traditionella verksamheter?

I takt med ökad digitalisering, konkurrens och efterfrågan från kunderna att köpa produkterna på nätet kontaktade Christer Pettersson från Hultafors Group Martin Gaffron från Humblebee för att få hjälp med deras digitaliseringsresa. Här får du ta del av resultatet av deras framgångsrika samarbete.

Hultafors Group erbjuder professionella hantverkare produkter med funktion, säkerhet och skydd i toppklass. Humblebee är en digital servicebyrå som stödjer sina kunders digitalisering.

PÅ SCEN

Christer Pettersson, Head of E-Commerce and Commercial Digitalization, Hultafors Group
Martin Gaffron, Project Manager, Humblebee
Moderator: Joacim Carlsson, Västsvenska Handelskammaren

Endast för dig som medlem

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Cia Vakoufari för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

Frågor om seminariet

Kontakta vår kollega Cia Vakoufari

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller dig uppdaterad om läget förändras. Just nu kan 50 personer delta på plats.

Mötet äger rum på Scandic Plaza & online

Var:
Borås & online


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS


Jag deltar