Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Österlånggatan 40, Borås
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

B2B försäljning i en digital värld

Förutsättningarna för hur industriföretag behöver jobba med sin marknadsföring och försäljning har ändrats drastiskt under de senaste årens digitala intåg. Säljarna blir marknadsförare och marknadsföringen behöver sälja - hur får vi det att fungera?

Både företag och säljande individer behöver ompröva sina perspektiv på vad som är dess olika roller i dagens digitala värld. LinkedIn spelar dessutom en allt viktigare roll för framgång i den industriella försäljningen. Men hur får jag effekt av mitt engagemang och hur skall man bete sig i den miljön?

Här delar Henrik Björklund med sig av teoretisk grund blandad med konkreta praktiska tips som utgår från perspektivet hur du får en effektiv affärsdrivande organisation oavsett. Henrik är vd för kommunikationsbyrån Right Thing united, specialister på att hjälpa företag med förflyttningen av sälj och marknadsföring in i en digital värld. Han är också författare till två böcker om LinkedIn och marknadsföring/försäljning i dagens medielandskap.

PÅ SCEN

Henrik Björklund, vd, Right Thing united 

Moderator: Ove Lillestöl, Västsvenska Handelskammaren

Endast för dig som medlem

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Cia Vakoufari för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

Frågor om seminariet

Kontakta vår kollega Cia Vakoufari

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller dig uppdaterad om läget förändras. Just nu kan 30 personer delta på plats.

Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Österlånggatan 40, Borås


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS