Årsmötet sänds online,
Parkgatan 49, Online
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Årsmöte 2021

Välkommen till årsmöte i Föreningen Västsvenska Handelskammaren. Du får också en västsvensk framtidsspaning, där vi tittar närmare på flera av de satsningar som är på gång i regionen.

På årsmötet väljs ledamöter in till Handelskammarens styrelse och valberedning, revisorer utses och verksamhets- och revisionsberättelsen fastställs.

VÄSTSVENSK FRAMTIDSAGENDA

I samband med årsmötet tittar vi närmare på fler av de satsningar som nu görs i regionen tillsammans med handelskammarens vd Johan Trouvé. Vi lyfter också tre avgörande frågor för framtiden: globalisering, urbanisering och digitalisering.

Bland annat får vi ta del av de senaste trenderna för bostäder och kontor, hållbarhetstips från Amanda Borneke, Swecos nya specialist på cirkulär ekonomi, samt får se spännande exempel inom digital transformation. Därtill blir det en internationell utblick med uppdatering kring handelstrender och världsekonomi tillsammans med vår handelsexpert Jesper Öhrn.

FÖR VEM? 

Årsmötet vänder sig i första hand till dig som är firmatecknare på ett medlemsföretag eller har fullmakt att representera det, då det är ni som har rösträtt.  Men även du som är anställd på ett medlemsföretag får delta.

OM ÅRSMÖTET

Årsmötet 2021 kommer genomföras digitalt och är enbart öppet för våra medlemsföretag. Du röstar i formulär som vi skickar separat när du har anmält dig. Det tar bara ett par minuter att besvara. För att delta och rösta behöver du anmäla dig senast den 14 maj.

TALARE

Amanda Borneke, Specialist inom cirkulär ekonomi Sweco
Gunilla Grahn Hinnfors, Ansvarig stadsutveckling Västsvenska Handelskammaren

Anna Stellinger, Chef internationella och EU-frågor Svenskt Närinsliv
Jesper Öhrn, Chef internationell affärsutveckling Västsvenska Handelskammaren
Johan Trouvé, Vd Västsvenska Handelskammaren

FRÅGOR OM åRSMÖTET

Kontakta arsmote@vastsvenskahandelskammaren.se


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Årsmötet sänds online

Var:
Parkgatan 49, Online

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS


Medlem?

Årsmöte