Detta är ett webbinar,
Online

Kostnadsfritt

Registrera dig här Ladda ner kalenderhändelse

Trade Talks: Finland

Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare. Idag fokuserar vi på Finland.

Finland är en av Sveriges viktigaste handelspartners. Det geografiska läget och de nära affärsrelationerna mellan länderna skapar stora möjligheter för svenska företag som vill etablera sig på den finska marknaden.

Globalt sett är Finland starka inom teknik och innovation, vilket skapar en bredd av affärsmöjligheter inom flera olika sektorer. Svenska produkter och tjänster är uppskattade, och Sverige har tack vare den geografiska närheten och den nordiska gemenskapen en konkurrensfördel gentemot andra länder.

Under webinariet kommer experter från ledande organisationer att berätta om den finska marknaden, samt vad man som svenskt företag ska tänka på när man vänder blicken österut. 

Du kommer ges möjlighet till diskussion med såväl andra deltagare som experterna för att få svar på just dina frågor.

På scen

Patrik Lindfors, Director, Finnish-Swedish Chamber of Commerce
Christian Weckman, Country manager, Business Sweden
Elina Rantanen, Senior project manager, Business Sweden
Tobias Petrini, Senior advisor scandinavia, Business Finland
Hanna Baas, Vice ceo, Lapland Chamber of Commerce
Petri Karinen, Head of international affairs, Business Oulu
Sabrina Suikki, Project manager international affairs, Norrbotten Chamber of Commerce

VAD ÄR TRADE TALKS?

Trade Talks by Swedish Chambers är ett gemensamt initiativ inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare i samarbete med svenska utlandshandelskammare och marknadsexperter. 

Som deltagare i Trade Talks interaktiva webinars, 4 stycken under 2022, kommer du att få ta del av expertis från vårt världsomspännande internationella nätverk. 

Frågor & svar

Exporterande och importerande bolag, eller bolag som funderar på att börja arbeta på en internationell marknad.

Som prenumerant på Trade Talks får du och ditt företag tillgång till en serie av webinars med de senaste uppdateringarna och analyserna inom internationell handel från aktuella marknader.

Under webinariets gång finns möjlighet till dialog med expertis från både svenska och utländska handelskammare, marknadsexperter samt med olika företag som ger sin bild och lärdomar.

Innan varje webinars kommer de som registrerat en prenumeration att få ett mejl med länk till kommande sändning. Deltagare får även tillgång till alla webinars via vår onlinetjänst.

Trade Talks ger er följande marknader:10 November | USA
7 december | Finland

Du kan närsomhelst under året registrera dig till vår prenumerationstjänst, det är kostnadsfritt och ditt företag får tillgång till alla webinars via vår onlinetjänst.

Frågor om Trade Talks?

Är ditt företag ännu inte prenumerant på Trade Talks? Hör av dig med frågor till jesper.ohrn@vastsvenskahandelskammaren.se eller boka in ditt företag direkt för att få tillgång till alla årets marknadsanalyser och diskussioner.

Detta är ett webbinar

Var:
Online

Registrera dig härLäs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.