Delegationsresor London och Köln

20 september
22 september

TMF - branschorganisationen för Trä och Möbelföretag arrangerar i höst resor till London och Köln – med skräddarsydda möten för att utveckla export för svensk möblindustri.

Det handlar om resor till två utvalda marknader; London och Köln. Londonresan sker i september – i samband med London Design Festival – medan resan till Köln i oktober sammanfaller med den viktiga mässan Orgatec.

Tolv personer kan följa med på respektive resa och de kommer – förutom besök på festivalen/mässan – att erbjudas möten med framgångsrika svenska företag på marknaden samt matchmaking med potentiella samarbetspartners och kunder.

Målsättningen med TMF's exportsatsning är att hjälpa ditt föreag att prioritera och fokusera er exportsatsningar där långsiktighet och uthållighet är avgörande komponenter för att nå resultat.

När?

20-22 september går första resan till London samtidigt som London Design Festival pågår - ett återkommande event som lockar cirka 600 000 besökare från 75 länder. Festivalen består av mer än 200 utställningar, installationer och workshops och pågår i hela staden.

25-27 oktober går den andra resan till Köln samtidigt som mässan Orgatec som arrangeras vartannat år med fokus på leverantörer av möbler för kontor och offentlig miljö. Orgatec lockar cirka 750 utställare och 60 000 besökare från 140 länder, däribland ett 30-tal svenska utställare.

Intresseanmälan

Kontakta projektledare Linda Löf för inbjudan och mer information

Linda Löf

Detta erbjudande genomförs genom finansiering från Tillväxtverket, Svenska Institutet/Swedish Design Movement samt regionerna Skåne, Västra Götaland, Kronoberg och Jönköping