Vi tar Västsverige till Almedalen

Textiler som räddar liv, framtidens transporter och nya former av kompetensutveckling för att lösa lärarbristen? Det är innehållet i några av de seminarier som Västsvenska Handelskammaren håller i under årets Almedalsvecka, där bland annat Martin Lundstedt, vd på AB Volvo, infrastrukturminister Anna Johansson (S) och EU- och handelsminister Ann Linde medverkar.

Västsvenska Handelskammaren är för sjätte året i rad del i Västsvenska Arenan, ett samarbete mellan näringsliv, stad och universitet, som under politikerveckan tillsammans lyfter nationella frågor ur västsvenska perspektiv.

Följ oss i sociala medier

Via Handelskammarens Twitterkonto @handelskammaren följer du allt som pågår under Almedalsveckan. Du finner oss också i flödet #VästsvenskaArenan

Nytt för i år är att Västsvenska Arenan finns både på Facebook och Twitter @Arenan2017 . Vi sänder alla våra seminarier via Facebook LIVE.

Här finner du oss i Almedalen

Västsvenska Arenan är åter igen den största aktören i Almedalen sett till antalet seminarier. Arenan erbjuder nämligen hela 80 programpunkter mellan 2 och 7 juli på den centrala platsen – en 500 kvm stor mötesyta beläget vid Almedalsparken. Kom gärna och träffa oss om du är på plats!

Du finner Västsvenska Arenan i direkt anslutning till Almedalsparken, intill Västerport och kruttornet på Strandvägen.