Till er, våra fans!

Med våren kommer också dagarna då vi skapar en mötesplats fylld av trendspaningar för er, Handelskammarens medlemmar. Vad händer i år under Handelskammarveckan2018?

Hej Caroline! Berätta mer om vad Handelskammarveckan är för typ av evenemang?

"Handelskammarveckan är medlemmarnas egen mötesplats med möjlighet till trendspaning, insikter och nätverkande. Vi har skapat dessa dagar för att ge en extra boost för året som våra medlemsföretag har framför sig."

Är det fokus på något speciellt under dessa dagar?

"Vi fokuserar på framtidsutvecklingen och hur den påverkar staden, affärsmodellen, kunden, jobben etc."

Sist men inte minst, vad tycker du att jag inte ska missa under dessa dagar?

"Vi har ett fantastiskt program med intressanta talare, där fler är på väg in, och avslutar med klubbig after work under veckans finalseminarie The Fan Club, en klubbkväll för alla som vill bli älskade av sina kunder. Missa inte att stanna kvar hos oss i våra lokaler mellan programpunkterna, här finns möjlighet att nätverka, fika eller jobba en stund."

Caroline Domeij är chef för vår avdelning Möten & Event och är den som ansvarar för medlemsevenemanget Handelskammarveckan2018.

Hej Johan! Vad bör jag inte missa under Handelskammarveckan2018?

"Jag tycker att alla våra seminarier är riktigt bra, men missa inte att mingla och träffa nya människor i anslutning till våra föredrag. Vem vet, det kan vara avgörande för företaget eller för dig personligen!"

Något speciellt du vill förmedla till Handelskammarens medlemsföretag?

"Som medlemsföretag får alla medarbetare gå på våra event, det ingår i medlemsskapet och kostar inget extra. Det är ett utmärkt sätt att kompetensutveckla dig och dina kollegor och få nya horisonter. Däremot kommer det bli fullsatt och väntelista, så man ska inte vänta för länge med att anmäla sig själv. Förra året var det fullsatt flera veckor innan."

Övertyga mig om varför jag inte får missa att komma till Handelskammaren under dessa dagar?

"För att man alltid lär sig något nytt när du kommer till oss och du kommer garanterat få nya intryck, mer kunskap och inspirerande idéer. Dessutom kommer man att träffa nya personer, som kan vara avgörande för framtiden. Endast fantasin sätter gränser för vad dessa dagar kommer tillföra dig och ditt företag."

Johan Trouvé är vår vd och hans huvudsakliga uppdrag är att driva det dagliga arbetet och utveckla Västsvenska Handelskammaren för framtiden.

Handelskammarveckan2018 ägde rum den 24-26 april i Göteborg och den 26 april i Borås. Våra två kontor förvandlades till en nätverksplats utöver det vanliga.