Inför ditt besök

Vi prioriterar våra besökares och medarbetares hälsa, och vill att du ska känna dig trygg hos oss. Här kan du läsa om hur vi anpassat vår verksamhet efter rådande omständigheter och vilka riktlinjer som gäller.

Med anledning av coronaviruset ber vi dig om följande när du besöker oss:

  • Stanna hemma vid förkylning eller andra sjukdomstillstånd.
  • Undvik att ta i hand eller kramas, och håll avstånd till de du pratar med.
  • Tvätta händerna ofta. Handsprit är ett bra alternativ och finns att tillgå i våra lokaler.
  • Behöver du hosta eller nysa, gör det i armvecket eller i en näsduk.

Vi har även uppmanat våra medarbetare att vidta ovan nämnda åtgärder.

för dig som deltar i utbildning, nätverk eller seminarium ❤️
  • SEMINARIER, OSS EMELLAN & NEXT INSIGHT: Dessa tillfällen ges för närvarande enbart digitalt. Seminarierna och Oss emellan sänds via Youtube, och Next Insight via Zoom. Anmäl dig som vanligt direkt i kalendeposten, så skickar vi ut en länk i god tid före seminariet.
  • UTBILDNINGAR: Du kan delta på våra managementutbildningar antingen på plats eller digitalt. Om fler än 8 personer vill delta på plats delar vi upp er i olika rum. Våra internationella utbildningar hålls vid max 8 deltagare på plats, i annat fall digitalt. Vi informerar på förhand om vad som gäller. Digitalt deltagande sker via zoom eller teams, länk och instruktioner mejlas ut i förväg.

  • NÄTVERK: Vi uppmanar våra deltagare att mötas digitalt i första hand. För de som vill delta på plats erbjuder vi för närvarande 8 platser. Vi anpassar möblering och lokal efter möjligheten att hålla avstånd. Vill du medverka på plats behöver vi veta det i förväg. Digitalt deltagande sker via teams, länk mejlas ut i förväg.

Förutom ovanstående åtgärder är vi extra noga med våra städrutiner, särskilt för utsatta ytor som handtag och kaffemaskiner, samt i hantering av mat och dryck.

I de fall vi tvingas ställa in, eller om vi får andra direktiv, meddelar vi dig via e-post eller sms.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller oss uppdaterade om läget förändras.

Har du frågor, kontakta oss gärna på medlem@vastsvenskahandelskammaren.se

Här hittar du oss i Göteborg

Var:
Parkgatan 49, Göteborg