Inför ditt besök

Vi prioriterar våra besökares och medarbetares hälsa, och vill att du ska känna dig trygg hos oss. Här kan du läsa om hur vi anpassat vår verksamhet efter rådande omständigheter och vilka riktlinjer som gäller.

Med anledning av coronaviruset ber vi dig om följande när du besöker oss:

  • Stanna hemma vid förkylning eller andra sjukdomstillstånd.
  • Undvik att ta i hand eller kramas, och håll avstånd till de du pratar med.
  • Tvätta händerna ofta. Handsprit är ett bra alternativ och finns att tillgå i våra lokaler.
  • Behöver du hosta eller nysa, gör det i armvecket eller i en näsduk.

Vi har även uppmanat våra medarbetare att vidta ovan nämnda åtgärder.

Från och med den 6 juni kommer vi, i enlighet med Folkhälsomyndighetens restriktioner, i större utsträckning återigen erbjuda möjligheter att delta fysiskt.

för dig som deltar i utbildning, nätverk eller seminarium ❤️
  • SEMINARIER, OSS EMELLAN & NEXT INSIGHT: Vi kommer erbjuda både deltagande på plats och digitalt där det anges. Seminarierna och Oss emellan sänds via Youtube, och Next Insight via Zoom. Anmäl dig som vanligt direkt i kalenderposten, så skickar vi ut en länk i god tid före seminariet.
  • UTBILDNINGAR: Du kan delta på våra utbildningar antingen på plats eller digitalt. Vi kommer att anpassa och planera sittningen beroende på hur många som deltar på plats för att erbjuda luftig och trygg miljö. Digitalt deltagande sker via zoom eller teams, länk och instruktioner mejlas ut i förväg.

  • NÄTVERK: Vi erbjuder våra deltagare att mötas både på plats och digitalt. För de som vill delta på plats anpassar vi möblering och lokal efter möjligheten att hålla avstånd. Vill du medverka på plats behöver vi veta det i förväg. Digitalt deltagande sker via teams, länk mejlas ut i förväg.

Förutom ovanstående åtgärder är vi extra noga med våra städrutiner, särskilt för utsatta ytor som handtag och kaffemaskiner, samt i hantering av mat och dryck.

I de fall vi tvingas ställa in, eller om vi får andra direktiv, meddelar vi dig via e-post eller sms.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller oss uppdaterade om läget förändras.

Har du frågor, kontakta oss gärna på medlem@vastsvenskahandelskammaren.se

Vårt huvudkontor i Göteborg

Var:
Parkgatan 49, Göteborg