There is a license error on this site:
0050568A26D9 is not a valid mac-address
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Följ med på Sernekes resa | Västsvenska Handelskammaren

Följ med på Sernekes resa

Alla företag är ute på en resa. Som handelskammare är vårt mål att stötta er, våra medlemsföretag, på vägen. I den här filmen får vi följa med Ola Serneke.

Visionären Ola Sernekes resa började med bygget av en pråm. Idag driver han det börsnoterade byggföretaget Serneke, som inte bara bygger bostäder och kontor, utan även samhällen.

Vägen till nuläget har kantats av outtröttligt arbete och hunger efter att se vad som finns bakom nästa krön. Siktet är inställt på att bli en av världens större byggföretag, att påverka framtiden på riktigt.

Våra medlemmar är, precis som Serneke, på en resa mot egna mål. En resa man inte alltid kan, eller vill, göra ensam. Som handelskammare är vårt mål att stötta er på bästa sätt under alla faser av ert företagande. Vi ställer frågor och lyssnar vart ni är på väg, erbjuder tjänster och påverkar politiken – för att ni och det västsvenska näringslivet ska fortsätta att växa.

VILKEN ÄR DIN RESA?

Västsvenska Handelskammaren erbjuder tjänster för att företag ska utvecklas och växa, men är också näringslivets röst i politiken. Tillsammans gör vi Västsverige starkare!

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig