Följ med oss till världens främsta digitaliseringsmässa

South by Southwest (SXSW)

The South by Southwest (SXSW) Conference äger rum den 8-16 mars i Austin, Texas. Följ med oss dit, bli inspirerad och öka din konkurrenskraft.

SXSW är den främsta mässan inom teknologi och digitalisering. Genom att besöka mässan får ni möjlighet att uppleva de allra senaste innovationerna på marknaden och en djupare förståelse för den otroligt snabba utvecklingen som sker.

Västsvenska Handelskammaren sätter guldkant på upplevelsen. Vi kommer att erbjuda inspirationsmöten inför resan, nätverk på plats i Austin samt en guidning genom mässan med tre olika spår, så att du och ditt företag kan maximera upplevelsen på plats i Austin.

SPÅREN

Stadsutveckling

I gränssnitten mellan stadsutveckling, politik och tech bubblar det av idéer och nytänkande. På SXSW finns paneler om städernas superkrafter, om hur den lekfulla staden kan aktiverar platser och ytor vi annars inte tänker på och massor om AI, AR och VR och hur dessa kommer att omskapa våra arbetsplatser, städer och affärsmodeller.

PR & Kommunikation

I korsningen mellan verklighet och förstärkt verklighet utvecklas ett nytt digitalt visuellt språk och en värld där internet blir fysiskt och gränserna blir allt mer otydliga. När en sömlös övergång mellan fysiskt och digitalt gör att upplevelsen av det digitala blir helt verklig föds nya möjligheter. Hur påverkar det vår kommunikativa spelplan?

Everything-as-a-Service

Snart kan man prenumerera på allt. I den nya ekonomin köper man inte en Volvo, man går med i Care by Volvo och får tillgång till en S60 eller en XC40 som en del av sin prenumeration. Att kunna ta betalt för värde istället för en fysisk vara eller en arbetad timme möjliggörs givetvis av digitalisering och en ständigt ökande grad av mätbarhet på allt vi producerar och levererar.

Det enda du betalar för är resa, boende och mässentré.

Kontakta Moa Andersson för mer information och prisuppgifter.

Intresseanmälan