Young Professionals

Young Professionals är programmet för dig i början av karriären och som vill utvecklas vidare.

I Young Professionals är din yrkestitel inte det avgörande. Det som är viktigast är din ambition. Din vilja att utvecklas, stärka dina ledarskapsförmågor och ta mer ansvar i framtiden.

CARIN NYLANDER, projektledare INVINN
”Varje träff har en väl genomtänkt struktur och ett mycket intressant ämne som öppnar upp för att prata med andra. Jag får på ett naturligt sätt inblick andras vardag, i andra branscher och kan bolla mina egna tankar med nya människor. Jag går från varje träff med nya kontakter, ny inspiration och ny energi. Och jag vet knappt hur det hände!” 

JOSEFIN ÖSTLUND, projektledare H&M
“Det har gett mig en värdefull möjlighet att möta ambitiösa människor i min ålder. Deltagarna har olika roller och kommer från olika branscher, vilket gjort att jag börjat se saker från ett annat perspektiv, vilket i sin tur förenklat mitt dagliga arbete och gett mig en bättre helhetsbild. När vi träffas är inget rätt eller fel. Det finns utrymme för spontana kommentarer och jag kan lufta mina tankar, få stöd, inspiration och lära mig av de andra i gänget.”

Är du intresserad?

För att du skall få ut det du vill av ditt deltagande så ställer vi krav på att du arbetat några år i näringslivet. Vi ser fram emot din intresseanmälan!

gör en intresseanmälan

INTRESSEANMÄLAN Young professionals


I vilken stad vill du delta?