Chefsnätverk: Chef + ledarskap

Har du intresse av att fortsätta utveckla dig själv, vidga ditt nätverk och få utbyte av chefer från andra verksamheter? I detta forum får du tillgång till ett eget externt råd att bolla tankar och idéer med som du kanske inte gör med någon annan.

Hos oss möts chefer och ledare i inte mindre än 50 olika chefsgrupper runt om i regionen. Varje nätverk leds av en dedikerad samtalsledare med lång erfarenhet av att hjälpa individer och företag med verksamhetsutveckling, affärsstrategier och ledarskap.

Agendan och vilka ämnen ni vill diskutera sätter ni gemensamt i gruppen. Det kan vara allt från framtidens affärsmodeller och förändringsledning till kompetensförsörjning och kundfokus i organisationen. Vi är måna om att du ska hamna i rätt matchad grupp där du kommer till din rätt och inte utsätts för konkurrerande bolag. 

Samtliga möten sker under sekretess.

Exempel på titlar som är deltagare i våra grupper; 
Affärsområdeschef, Affärsutvecklingschef, Avdelningschef, Chef kundservice, Chief Operating Officer, Ekonomichef/CFO, Enhetschef, Executive Assistant, Forskningschef, Försäljningschef, HR-chef, Inköpschef, Kvalitetschef, Logistikchef, Marknadschef, Produktionschef, Regionchef, Supply Chain Manager, Teamchef, Verksamhetschef m.fl.

AKTUELLA ÄMNEN SOM DISKUTERAS JUST NU

  • Operativ strategi och målstyrning på alla nivåer i företaget.
  • Framtidens ledarskap
  • Hur skapar man en innovativ kultur?
  • Delegering och ansvar för mer effektivitet.
  • Hur driver man bäst förändringsarbete?

ansök om en plats i chefsnätverk: chef + Ledarskap

Vi tar in nya deltagare till våra grupper två gånger per år. Noggrann matchning sker alltid, för att du som deltagare ska få ut så mycket som möjligt av din medverkan i gruppen.

till  ansökan

Frågor?

Borås. Kontakta  Cia Vakoufari
Göteborg. Kontakta Zandra Lövgren Skoglund
Skövde. Kontakta Alexander Fornsjö
Trollhättan. Kontakta Michael Guldbrandsen

Möt din samtalsledare

Möten kan vara långdragna och ineffektiva, men de kan också ge oss nya insikter och få oss att fatta bättre beslut. För att du ska få ut det bästa av ditt möte på Handelskammaren arbetar vi med professionella samtalsledare.

INTRESSEANMÄLAN TILL CHEFSNÄTVERK: LEDARSKAP


Har du personalansvar?


Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår .