Global Senior Management

För dig som arbetar inom något av regionens större bolag och har budgetfrågor, strategisk affärsutveckling och globala utmaningar på ditt bord.

I strategigrupperna för senior management diskuteras aktuella frågor som globala bolag står inför. Här får du feedback på dina aktuella case – eller är med och ger input på andra företags utmaningar. Mötena byggs upp utifrån väl beprövade metodiker och ger utrymme för förtroliga samtal. Och det som sägs i rummet, det stannar i rummet. 

UTVECKLA STRATEGIER UNDER RUNDABORDSMÖTEN

Under rundabordsmöten får du feedback på dina aktuella case – eller är med och utvecklar strategier för andra. Beroende på gruppens önskemål bjuder vi in forskare och extern expertis till rundabordsmötena.

Våra egna experter, inom Västsvenska Handelskammaren, besöker gärna mötena och uppdaterar gruppen om läget inom handeln, regionens ekonomiska utveckling eller status på aktuella näringslivsutmaningar. Vissa av våra grupper har även valt att alltid ha forskarkompetens med i mötet.

Naturligtvis sker mötena under full sekretess och vi säkerställer att inga konkurrensförhållanden uppstår i grupperna.

EXEMPEL PÅ ÄMNEN I strategigrupperna för senior management

  1. Vilka strategier och tillvägagångssätt krävs för tillväxt och nya marknader?
  2. Organisationsutveckling och hur vi får de olika rollerna styrelse, ledningsgrupp och ägare att samspela.
  3. Omvärldsbevakning och nyttan av strategisk planering.

MÖT NÄRINGSLIVSPROFILER UNDER "OSS EMELLAN"

Mellan nätverksmötena är du välkommen till Oss emellan. Ett vip-event där framstående ledare och aktuella politiker bjuds in till förtroliga samtal, inför en publik på omkring 150 nätverksdeltagare.

  • Inblick i näringslivspolitiken och Sveriges mest spännande företag 
  • Nätverka med deltagare från alla nätverk inom Västsvenska Handelskammaren, både erfarna ledare och unga talanger

ÄR DU INTRESSERAD?

För att du skall få ut det du vill av ditt deltagande i nätverket matchar vi dig med en grupp som fokuserar på de utmaningarna som du själv står inför. Vi presenterar alltid nya deltagare i grupperna, i förväg. Vi ser fram emot din intresseanmälan! 

Boka digitalt infomöte
GÖR EN INTRESSEANMÄLAN

Intresseanmälan