Chefsnätverk: Försäljningschef

Stärk din kompetens och utvecklas som ledare i vårt chefsnätverk för försäljningschefer. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Har du som försäljningschef svårt hålla dig uppdaterad på nya digitala säljkanaler och förstå den digitala kundresan i en snabbföränderlig värld? Kämpar du med att hitta, rekrytera och behålla dina säljare? Funderar du på hur du ska motivera ditt säljteam?

Samtliga möten sker under sekretess.

ÄMNEN SOM DISKUTERAS

Varje grupp består av 10 till 15 försäljningschefer från olika företag. Ni bestämmer tillsammans vilka ämnen ni vill diskutera.

Exempel på ämnen:

  • Situationsanpassat ledarskap
  • Få ihop fungerande Team
  • Motivera medarbetare
  • Tillit
  • Kultur och värderingar
  • Balans i livet

VÅR SAMTALSLEDARE

Våra nätverk för försäljningschefer leds av en professionell samtalsledare med gedigen erfarenhet av ledarskaps- och grupputveckling, vilket ger effektiva och strukturerade samtal.

ansök om plats i nätverket

Vi tar in nya deltagare till våra grupper två gånger per år. Noggrann matchning sker alltid, för att du som deltagare ska få ut så mycket som möjligt av din medverkan i gruppen.

till  ansökan

Frågor?

Borås. Kontakta Cia Vakoufari
Göteborg. Kontakta Jaana Alatalo
Skövde. Kontakta Alexander Fornsjö
Trollhättan. Kontakta Niklas Revelj

Möt din samtalsledare

Möten kan vara långdragna och ineffektiva, men de kan också ge oss nya insikter och få oss att fatta bättre beslut. För att du ska få ut det bästa av ditt möte på Handelskammaren arbetar vi med professionella samtalsledare.

ANSÖKAN TILL CHEFSNÄTVERK: FÖRSÄLJNINGSCHEF


Har du personalansvar?