CHEFSNÄTVERK: CHEF + LEDARSKAP

Chefer och ledare behöver relevanta forum för reflektion, erfarenhetsutbyte och kunskap. I kontinuerliga möten med andra chefer i en strategigrupp skapas möjlighet till utveckling - både för dig som individ och för verksamheten du leder.

Hos oss träffas regelbundet 30 strategigrupper inom flera olika inriktningar. Till exempel:

Affärsutveckling, ChefsassistentEkonomi, Forskning-och utvecklingFörsäljning, HR, Supply Chain, Ledarskap - blandad chefsgrupp, Logistik, Marknadsföring, Miljö-& kvalité, Produktion, Regionchef, Ung Chef med flera.

Deltagandet innebär erfarenhetsutbyte kring gemensamma utmaningar och frågeställningar som uppkommer i rollen. Samtalen är sekretessbelagda. Från gruppen får du med dig insikter och verktyg att implementera i din verksamhet såväl i det operativa dagliga arbetet som i det mer långsiktiga och strategiska.

KORT OM VAD SOM INGÅR

Upp till 6 strategimöten med din nätverkgrupp på ca 10-15 personer. 1 professionell samtalsledare och inbjudan till gemensamma nätverksträffar.

Alla möten inleds med frukost eller lunch.

Pris från 24 500 kr ex. moms

VAR?

Chefsnätverken finns i Göteborg, Borås, Skövde, Trollhättan och Varberg.

LÅTER DETTA INTRESSANT?

Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig för vidare information.

FRÅGOR?

Välkommen att kontakta oss om du har frågor om chefsnätverken.

Göteborg - Zandra Lövgren SkoglundBorås - Emil PetterssonSkövde - Alexander FornsjöTrollhättan - Michael GuldbrandsenVarberg - Ewa Andinsson

IntresseanmälanLäs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår .