Chefsnätverk: chefsassistent

Stärk din kompetens och utvecklas som ledare i vårt chefsnätverk för chefsassistenter. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Vilka utmaningar ser ni med assistentrollen nu och i framtiden? Framtiden för med sig en mängd förändringar inom bl.a. digitalisering och nya organisationsstrukturer. Hur stöttar du den nya generationen chefer med olika administrativa uppgifter samtidigt som du samordnar och driver egna projekt?

I våra nätverk för chefsassistenter möter du andra i samma roll som du, men med nya perspektiv. Tillsammans diskuterar ni aktuella ämnen, inspireras och delar erfarenheter. 

Samtliga möten sker under sekretess.

ÄMNEN SOM DISKUTERAS

Varje grupp består av 10 till 15 chefsassistenter från olika företag. Ni bestämmer tillsammans vilka ämnen ni vill diskutera.

Exempel på ämnen:

  • Kommunikation
  • Hur arbetar jag med feedback
  • Ledarskap
  • Företagskultur
  • Leda utan att vara chef

VÅR SAMTALSLEDARE

Våra nätverk för chefsassistenter leds av en professionell samtalsledare med gedigen erfarenhet av ledarskaps- och grupputveckling, vilket ger effektiva och strukturerade samtal.

ansök om plats i nätverket

Vi tar in nya deltagare till våra grupper två gånger per år. Noggrann matchning sker alltid, för att du som deltagare ska få ut så mycket som möjligt av din medverkan i gruppen.

till  ansökan

Frågor?

Göteborg. Kontakta Zandra Lövgren Skoglund

Möt din samtalsledare

Möten kan vara långdragna och ineffektiva, men de kan också ge oss nya insikter och få oss att fatta bättre beslut. För att du ska få ut det bästa av ditt möte på Handelskammaren arbetar vi med professionella samtalsledare.

INTRESSEANMÄLAN TILL CHEFSNÄTVERK: ChefsassistentLäs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår .